Tarief & vergoeding

Voor de behandeling is geen verwijzing nodig. Oefentherapie wordt (beperkt) vergoed vanuit de aanvullende verzekering voor oefentherapie/fysiotherapie.


Informeer altijd bij je verzekeraar óf en hoeveel behandelingen er worden vergoed. Er is geen aanspraak op het eigen risico.


Heb je alleen een basisverzekering of heb je het maximaal aantal behandelingen bereikt, dan gelden onderstaande tarieven.  

Tarieven

Psychosomatische Oefentherapie & Slaaptherapie 

Intake en onderzoek na verwijzing arts (40-45 min.) € 62,50

Screening*, intake en onderzoek (40-45 min.) €62,50

Verzuimtarief** € 62,50

Oefentherapie Mensendieck 

Intake en onderzoek na verwijzing arts (40-45 min.) € 45,00

Screening*, intake en onderzoek (40-45 min.) € 45,00

Verzuimtarief** € 45,00

* Screening: als je zonder verwijzing van een (huis)arts bij mij komt, voeren we eerst een screening uit en informeer ik - met jouw toestemming -de huisarts. 


** Verzuimtarief: gemaakte afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn afgezegd (telefonisch/e-mail), worden in rekening gebracht. Een afspraak op maandag dient uiterlijk vrijdag vóór 18.00 uur te worden afgezegd. 


De behandeling wordt alleen afgestemd met de huisarts, bedrijfsarts, specialist, POH GGZ of psycholoog met jouw toestemming. 

Contract met zorgverzekeraars 


Ik heb een contract met alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat, indien je in aanmerking komt voor vergoeding, de facturen rechtstreeks door de verzekeraar betaald worden. Je hoeft het dan niet voor te schieten.


Vergoeding 


Informeer altijd bij je verzekeraar óf en hoeveel behandelingen er worden vergoed. Kijk via onderstaande link voor een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar: Vergoedingenoverzicht 2022. De tarieven worden vastgesteld door de betreffende zorgverzekeraar. 
 

Vragen? Neem gerust contact op.