Praktijk & Contact

Openingstijden (op afspraak)

Maandag, dinsdag, donderdag van 8.30 tot 18.00 uur.

Vrijdag van 8.30 tot 15.30 uur.


Eén keer per maand is behandeling op woensdag mogelijk en op verzoek in de avond.

Praktijklocatie


De praktijk is aan de rand van het centrum van Haarlem in gezondheidscentrum ‘de Koningin’. Het gebouw staat op de hoek van de Koninginneweg en de Tempeliersstraat.


De wachtkamer is op de 1e verdieping. Er is een lift aanwezig.


Parkeren

Het gezondheidscentrum bevindt zich in een vergunninghouders-gebied. Voor het gezondheidscentrum zijn enkele betaalde parkeerplaatsen, waarvan twee invalide-plaatsen. Verder op de Koninginneweg, voorbij het pand, zijn nog eens acht betaalde parkeerplaatsen waar u kunt parkeren.

AanmeldformulierIn de maand april ben ik afwezig. Janna Lukkezen zal deze maand waarnemen. Ze is te bereiken per mail info@ psychosomatiekhaarlem.nl of mobiel 06-51385695


Op dit moment neem ik geen nieuwe cliënten aan 
 
Ja
Nee
 
 
 
 
 
 
 

Klachten

Wanneer je niet tevreden bent over de behandeling, kun je dat altijd met mij bespreken. Ik zal je klacht serieus nemen en proberen om samen tot een oplossing te komen. Mocht dit niet lukken dan kun je, indien je dat wenst, gebruik maken van het Klachtenloket Paramedici.


Qualiview

Ik ben benieuwd naar hoe je mijn behandeling hebt ervaren. Daarom neem ik deel aan een onderzoek dat de ervaringen van cliënten in kaart brengt. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau genaamd Qualizorg BV. Deelname aan dit onderzoek is vrijwillig en volledig anoniem. Ik stel jouw deelname natuurlijk erg op prijs. Zo werk ik immer aan het verbeteren van de zorgverlening.


Zie deze informatiefilm voor meer informatie over het patiëntenervaringsonderzoek: https://youtu.be/ojL6Uw4qQCM


Psychosomatiek Haarlem gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Voor meer informatie zie de Privacy Verklaring.